Jak usunąć konto na Earnit.GG?
Zaktualizowano
Aby usunąć konto, naciśnij „Usuń konto” na stronie bezpieczeństwa w profilu i potwierdź, a zostanie ono usunięte po 30 dniach, chyba że anulujesz.
Aby usunąć konto na Earnit.GG, naciśnij Usuń konto na stronie bezpieczeństwa w swoim profilu, wpisz I understand i potwierdź usunięcie. Twoje konto zostaje od razu zamknięte i jest usuwane 30 dni później, więc zanim zaczniesz, wypłać saldo.
Co zrobić przed usunięciem konta?
- Wypłać saldo. Saldo pozostawione na koncie jest usuwane razem z kontem.
- Otwórz swoje linki do odbioru i kody kart podarunkowych. Po potwierdzeniu usunięcia nie możesz się zalogować, więc najpierw otwórz wszystko, co czeka pod przyciskiem Pokaż nagrodę na twojej stronie wypłat.
- Poproś o kopię swoich danych, jeśli jej chcesz, przyciskiem Poproś o kopię na karcie Twoje dane na stronie bezpieczeństwa w swoim profilu.
Od czego zacząć usuwanie konta?
- Otwórz stronę bezpieczeństwa w swoim profilu i znajdź kartę Usuń konto.
- Naciśnij Usuń konto na karcie. Otworzy się okno z pytaniem Usunąć twoje konto?
- Wpisz I understand w polu, a jeśli używasz weryfikacji dwuskładnikowej, wpisz 6-cyfrowy kod z aplikacji uwierzytelniającej.
- Naciśnij Usuń konto w oknie. Nastąpi wylogowanie na wszystkich urządzeniach, a strona pokaże komunikat Twoje konto zostanie usunięte.
Po potwierdzeniu wyślemy ci e-mail z datą usunięcia i przyciskiem Anuluj usunięcie.
Co się stanie z moimi danymi i saldem, gdy usunę konto?
Twoje konto zostaje zamknięte w chwili potwierdzenia usunięcia i przez kolejne 30 dni jest przechowywane bez zmian, więc możesz anulować. Po 30 dniach:
- Twoje dane osobowe, w tym adres e-mail i dane logowania, są usuwane albo anonimizowane.
- Saldo pozostawione na koncie jest usuwane razem z kontem.
- Twoje wiadomości na czacie zostają na czacie pod anonimową nazwą, żeby rozmowy innych członków pozostały czytelne.
- Niektóre dane przechowujemy tak długo, jak wymaga tego prawo, na przykład dokumentację finansową i podatkową.
W naszej polityce prywatności znajdziesz wszystkie przechowywane dane i okres ich przechowywania. Po zakończeniu usuwania nie możesz założyć nowego konta żadnym adresem e-mail ani kontem społecznościowym.
Czy mogę odzyskać usunięte konto?
Tak, konto możesz odzyskać w ciągu 30 dni od prośby o jego usunięcie, a wraca w takim stanie, w jakim było, łącznie z saldem.
- Otwórz e-mail, który wysłaliśmy z informacją, że twoje konto jest zaplanowane do usunięcia. E-mail pokazuje datę usunięcia.
- Naciśnij Anuluj usunięcie. Otworzy się strona Anuluj usunięcie konta.
- Naciśnij Zachowaj moje konto. Strona pokaże komunikat Twoje konto wróciło i znowu możesz normalnie się zalogować przyciskiem Przejdź do logowania.
Jeśli spróbujesz się zalogować przed anulowaniem usunięcia, strona pokaże komunikat To konto jest zaplanowane do usunięcia.
Co, jeśli link w e-mailu już nie działa?
Strona Anuluj usunięcie konta pokazuje komunikat Ten link już nie działa, gdy link został już użyty albo minęło 30 dni. Jeśli 30 dni jeszcze nie minęło, wyślij zgłoszenie do naszego zespołu pomocy technicznej, co działa bez logowania. Podaj adres e-mail swojego konta i napisz, że chcesz je zachować, a możemy anulować usunięcie za ciebie.
Czy ten artykuł był pomocny?